Clubkampioenschappen Dubbel on-line

Vanaf vandaag kunnen de leden van TC WVF zich inschrijven voor de CK Dubbel 2019 van maandag 2 t/m zondag 8 september voor de volgende onderdelen: jeugddubbels t/m 14 jaar, herendubbel 15+, damesdubbel 15+, gemengd dubbel 15+ en zomerleden dubbel. De toernooileiding maakt voor elk onderdeel een verdeling op speelsterkte. Je kunt je opgeven met of zonder partner. Omdat de zomerleden geen KNLTB nummer hebben, kunnen zij zich inschrijven per mail tc@tcwvf.nl

Het verschil tussen ZomCom en WinCom

De overeenkomsten tussen de nieuwe TC WVF Zomercompetitie (juli) en de onlangs gespeelde TC WVF Wintercompetitie (november t/m februari) zijn talrijk. Steeds weer een andere tennispartner en andere tegenstanders; veel deelnemers; sportieve en spannende wedstrijden en een gezellige nazit. Het verschil zit hem in de plaats van de nazit. Tijdens de 1e tennisavond op vrijdag 19 juli was het terras vol en de kantine leeg. In de winter was het andersom. De uitslagen – en vanaf dinsdag ook het programma – vind je hier.

WVF pakt 3 hoofdprijzen bij PAF open

Een bijna volledige WVF finale in de GD8 25+ tijdens het PAF open van 1 t/m 7 juli. Karin Klomp en Hans Flier wonnen in de finale met 6-4 en 7-5 van Vera van den Belt met haar tennispartner van TV PAF. Ook succes voor Maarten Schelling die het onderdeel HE6 25+ won. Op de foto Vera, Hans en Karin.

Evert strooit met tips & tricks

Lucas en Jacob Riezebeek (Luke en Jake) hebben de afgelopen weken als zomerlid getraind op de banen van TC WVF. Trainer Evert had nog een half uurtje over om de Texanen wat tips & tricks bij te brengen. Op de foto Luke, Evert en Jake. De jongens waren op bezoek bij familie in Zwolle en moesten elke dag tennissen van hun Amerikaanse trainer.

Teamindeling Najaarscompetitie 2019

TC WVF doet met 8 teams mee met de KNLTB Najaarscompetitie. Zeven seniorenteams gaan dubbelen op de vrijdag- en donderdagavond. Op de zondag hebben we een gemengd jeugdteam ingeschreven voor de 11-17 jaar competitie. De indeling kun je vinden op de pagina competitie – najaarscompetitie. Net als in de voorjaarscompetitie worden er op de vrijdagavond ook wedstrijden gespeeld op het park van TVZ750 in Zwolle.

WVF leden kiezen voor ZTK en PAF

De actieve toernooispelers – categorie 7 t/m 8 – van TC WVF hebben in de toernooimaanden juni en juli gekozen voor de Zwolse Tennis Kampioenschappen en het open toernooi van TV PAF. Voor de twee open toernooien op fietsafstand – ZLTB en TC’91 – was minder belangstelling van de leden van TC WVF.

Open toernooi Week Totaal WVF
Zwolse Tennis Kampioenschappen 24 168 26
ZLTB  26 210 8
TV PAF 27 243 21
TC’91 Stadshagen 28 288 10