Nieuweledeninfo

Hartelijk welkom als lid bij onze tennisvereniging.

Je aanmelding wordt verwerkt in onze administratie en de administratie van de KNLTB. De automatische incasso zal binnenkort worden uitgevoerd. Het gaat om de contributie- en inschrijfkosten. Zodra wij je officiële KNLTB ledenpas hebben ontvangen, kun je deze ophalen in ons clubhuis. In de hal vind je t.z.t. jouw nieuwe pas in de rechterlade van de toilettafel.

Ons tennispark is afgesloten met een hek, de sleutel van het toegangshek kun je bij Henk Ruiter, Walstroweg 8 afhalen. Voor de sleutel betaal je een borgsom. Dit bedrag ontvang je terug bij opzegging en inlevering van de sleutel.  De verlichting van de tennisbanen kun je in donkere tijden ontsteken in de hal van ons clubhuis, hiervoor heb je dezelfde sleutel nodig. Je wordt verzocht de verlichting te doven nadat je klaar bent met tennissen en er zich geen andere leden meer op de banen bevinden. Jouw ledenpas kun je gebruiken om af te hangen bij het klokken. Het afhangbord bevindt zich op het terras.

Indien je het lidmaatschap wenst te beëindigen, dient  je dit schriftelijk te doen en wel voor 1 december van het lopende jaar.

Afhankelijk van het type lidmaatschap kun je op ons tennispark het gehele jaar tennissen, behalve als door winterse omstandigheden de banen gesloten zijn of door toernooien. Dit wordt kenbaar gemaakt d.m.v. een bord boven het afhangbord en op onze website www.tcwvf.nl.

Gedurende het tennisseizoen zijn er wekelijks senior tossavonden tevens kennismakingsavond (dinsdag) en tossmorgens (woensdag en donderdag),  een makkelijke manier om contact te maken met andere leden en je snel thuis te voelen in onze tennisvereniging. Voor het volgen van tennislessen (aanbevolen!) kun je contact opnemen met Tennisschool Zwolle www.tennisschoolzwolle.nl, mobiel bereikbaar: 06-41786517

In ons huishoudelijk reglement staat o.a. dat alle leden verplicht zijn tot enige zelfwerkzaamheid binnen de vereniging. Deze werkzaamheid kan o.a. bestaan uit het draaien van bardiensten, het uitvoeren van (periodieke) schoonmaakwerkzaamheden, het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden of het deel uitmaken van bestuur en/of commissies. Wij maken gebruik van de e-mail mogelijkheden. Dus heb je nog geen e-mailadres opgegeven, geef deze dan zo snel mogelijk door aan mij. Je wordt dan regelmatig geïnformeerd over tennisactiviteiten van onze vereniging.

Namens het bestuur wens ik je veel plezier met tennissen bij onze vereniging.

Met vriendelijke groet,

Ledenadministratie
Marjolein van de Kamp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.