KNLTB zoekt nieuwe Bondsgedelegeerden

Wil jij ervoor zorgen dat een toernooi goed verloopt? Lijkt het je leuk om toezicht te houden op de organisatie van de door de KNLTB goedgekeurde wedstrijden en toernooien? En vind je het belangrijk dat de reglementen tijdens deze toernooien goed worden nageleefd? Dan zijn wij op zoek naar jou! Meld je aan als Bondsgedelegeerde voor de KNLTB.

Functie
Als Bondsgedelegeerde bewaak je namens de KNLTB de belangen van de deelnemers en zorg je ervoor dat een toernooi volgens de afspraken verloopt. Daarmee is het werk van een Bondsgedelegeerde van grote waarde en biedt veel voldoening.

We zoeken een representatieve vrijwilliger met goede sociale en communicatieve vaardigheden. Daarnaast is affiniteit met wedstrijdtennis belangrijk. Voldoe jij hieraan en ben je bereid om minimaal drie/vier toernooien per jaar als Bondsgedelegeerde op te treden? Reageer dan door onderstaand formulier in te vullen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling Wedstrijdtennis van de KNLTB via wedstrijdtennis@knltb.nl.

Bondsgedelegeerde Peter Buter met Roel en Albert van GoorBondsgedelegeerde Peter Buter met 2 deelnemers tijdens Westenholte Open Jeugd 2015.

1 reactie op “KNLTB zoekt nieuwe Bondsgedelegeerden

Reacties zijn gesloten.