Minder vrije banen

Vrijdagavond 31 maart start de KNLTB Voorjaarscompetitie en maandag 3 april beginnen de zomerlessen van Tennisschool Zwolle. Hierdoor zijn er minder banen beschikbaar om vrij te tennissen. De competitie is op vrijdagavond en zaterdag en twee x op zondagmorgen. Gelest wordt er op maandag, woensdag en vrijdag. Op het digitale Afhangbord in je KNLTB Clubapp kun je zien wanneer de banen bezet zijn voor competitie en lessen.

Afhangbord met QR code

Vanaf nu is er een eenvoudige en extra manier om je reservering van een baan te bevestigen op het afhangbord en om een baan af te hangen op de vereniging. Namelijk door het scannen van een QR-code op ons digitale afhangbord.

De formulieren met instructies hangen bij het afhangbord in het halletje van de kantine.

Laat ons weten hoe je ervaringen zijn, per mail naar leden@tcwvf.nl

Westenholte Open foto’s

Blije deelnemers en een tevreden organisatie na 8 dagen toernooitennis in Westenholte. 87 ingelote dubbels en helaas ook 20 uitgelote dubbels, want er konden “maar” 87 dubbels meedoen die samen 113 partijen hebben gespeeld. Het weer viel ook erg mee en in het finaleweekend was het zelfs voorjaar.

De uitgelote deelnemers hebben inmiddels hun betaalde inschrijfgeld teruggekregen. De toernooifoto’s vind je hier.

Dienstenplanner succes

Zelf een bardienst of barcorvee uitzoeken door de leden is meteen in het eerste jaar een succes. In april is nog maar één dienst beschikbaar en in mei nog maar 3. Eind maart en eind april worden deze laatste diensten toegewezen. Later worden de diensten voor oktober t/m december geopend en gepubliceerd.

Finales DTC Open

In het finaleweekend van het 15e DTC Westenholte Open Dubbeltoernooi moeten nog 42 partijen worden gespeeld. Het slotweekend start zaterdag 18 maart om 09:30 en de laatste ronde is rond 20:00 uur. Zondag 19 maart wordt er ook om 09:30 uur begonnen en de verwachting is dat om 17:00 uur de laatste finales (HD5, GD6 en DD8) op de baan staan. Dit is het programma.

Kantine heropend!

Na bijna 3 maanden werd zaterdag 11 maart de volledig – met uitzondering van de bar! – verbouwde kantine geopend. Enkele tientallen leden waren aanwezig en waren unaniem van mening dat de verbouwing zeer geslaagd was. Met dank aan het Klusteam, Chris Post (interieurbouwer) en Francien Pontier (interieur styliste).

Modern en sfeervol.
Beter uitzicht op baan 2 en 3 door extra raam met vensterplank en barkrukken.

DTC Open: banen wit, morgen groen

Zaterdag 11 maart 09:30 uur

Vandaag zijn de banen van TC WVF gesloten, er ligt 2-3 cm. sneeuw. De Greenkeeper van TC WVF heeft de toernooileiding van het DTC Westenholte Open gerustgesteld, want door de zonkracht zijn de banen aan het eind van de middag weer sneeuwvrij. Zondag 12 maart om 09:30 uur is de start van het open toernooi. Er zijn 104 inschrijvingen: 17 zijn helaas uitgeloot op basis van de volgorde van inschrijving en 87 ingeloot. De 174 deelnemers spelen samen 113 partijen van zondag 12 t/m zondag 19 maart.

Geen WiFi en PIN automaat

TC WVF kampt met een storing van de glasvezelkabel. De monteur komt uiterlijk vrijdag 10 maart. Tot die tijd ligt er op de kassa een instructie om digitaal te betalen, omdat de PINautomaat niet werkt. Contact afrekenen kan natuurlijk ook.

Opening kantine

Na weken hard klussen door leden van onze vereniging en mensen die we hebben ingehuurd is het zover dat op het plaatsen van de veranda na de renovatie erop zit.

Graag willen wij dit heugelijk feit met jullie delen.

We nodigen jullie daarom van harte uit om op zaterdag 11 maart van 15.00 tot 17.00 uur onder het genot van een gratis drankje en hapje dit met ons te vieren.

We hopen jullie op die dag te verwelkomen.

Bestuur TC WVF

Zo was het . . . .

Winterkampioenen 22-23

De beste 4 van de TC WVF WinCom 22-23

Chris Post en Wiepkje de Groot zijn de Winterkoning en Winterkoningin van de TC WVF WinCom 2022-2023 die is gespeeld op de zaterdagmiddagen van 26 november t/m 4 maart. Op de foto de winnaars en de verliezend finalisten: Chris Post, Gerard Hogeboom, Wiepkje de Groot en Deborah Buter-Barneveld.

  Winterkoning  G Pnt
1 Chris Post 9 15
2 Gerard Hogeboom 10 12
3 Wim Derks 6 11
4 Dick vd Sluijs 9 10
5 Hermen Borst 5 9
  Winterkoningin     
1 Wiepkje de Groot 7 13
2 Deborah Buter-Barneveld 8 12
3 Barbara Winkes 6 11
4 Wilma de Vente 9 11
5 Alice Gerrits-vd Berg 7 10