Opgeven voor de KNLTB Competitie 2021

Wat betekent het verplaatsen van de KNLTB Voorjaarscompetitie 2021 naar het najaar onder de naam KNLTB Competitie 2021 voor TC WVF?

Voor de Jeugdteams. Na 11 mei wordt door de KNLTB beslist of de KNLTB Voorjaarscompetitie in verkorte vorm (5 wedstrijden ipv 7) wordt gespeeld van 30 mei t/m 27 juni met 3 juli als eventuele inhaaldag.

Voor de Seniorenteams en Jeugdteams. De KNLTB Voorjaarscompetitie begint in het najaar als KNLTB Competitie in de week van maandag 13 september en eindigt in de week van 31 oktober. Eventuele inhaaldagen zijn van 1 t/m 21 november. De jeugd speelt mogelijk dus in juni en in het najaar!

Voor de Vrijdagavondteams. TC WVF had voor de KNLTB Voorjaarscompetitie maar liefst 9 teams ingeschreven gebaseerd op “om de week spelen” en door met één team uit te wijken naar TVZ750. In het najaar wordt er weer elke week gespeeld en kunnen we maximaal  4-6 teams laten meedoen.

Als er meer teams zijn dan we capaciteit hebben op vrijdagavond, wordt er geloot. Nieuwe teams kunnen niet meeloten. Voor de dagcompetities op dinsdag, donderdag , zaterdag en zondag  is er nog ruimte voor nieuwe teams. TC WVF moet uiterlijk 15 juni teams, die graag mee willen doen met de KNLTB Competitie, inschrijven bij de tennisbond.  Leden kunnen zich individueel en aanvoerders hun teams opgeven per mail aan tc@tcwvf.nl uiterlijk donderdag 10 juni.