Wisselende resultaten donderdag en vrijdagteams

De donderdag heren 50+ verloren de 1e wedstrijd met 5-0 van IJsselmuiden. De vrijdag dames wonnen bij hun competitiedebuut met 3-2 van TC’91 Stadshagen. Het eerste optreden  van heren 3 vrijdag verliep minder succesvol. Met 4-1 werd verloren van ZTC de Pelikaan. De helft van de selectie was iets verderop aan de Ceintuurbaan toeschouwer bij PEC Zwolle. Heren 1 en heren 2 vrijdag deden goede zaken. Thuis werden respectievelijk TV Hasselo (5-0) en Havelter TC (4-1) gedecideerd geklopt.

2 reacties op “Wisselende resultaten donderdag en vrijdagteams

 1. ‘Succes en tot volgend jaar!’
  In april 2013 namen WVF 2 en Havelte 1 in dit teamverband voor het eerst deel aan de vrijdagavonddubbelspelcompetitie. En drie keer troffen de spelers van beide teams in bijna ongewijzigde samenstelling elkaar in dezelfde klasse. Twee keer won HTC in Havelte met 3-2.Vrijdag 8 april was het weer zover. Nu was het tennispark aan het Stinspad het strijdperk. Bij de plaatselijke bookmakers stond de uitslag 3-2 (voor welk team dan ook) hoog genoteerd. Het liep ietwat anders: WVF stuurde HTC met een 4-1 nederlaag huiswaarts.
  Over de wedstrijden wil ik het hier niet hebben. Daar waar ik tot 8 april kon bogen op een honderdprocent score tegen WVF, bleef ik nu met mijn maat op nul staan. Ik vermoed dat de lezer daar begrip voor heeft. Opengereten wonden moet je de tijd gunnen te helen, nietwaar?
  Het werd die vrijdag wel een latertje, terwijl het aanvangstijdstip al een uur was vervroegd en de wedstrijden zelf niet zo erg veel tijd in beslag namen. Er werd natuurlijk wel veel nagepraat in die derde helft, waarin we ook op een ander terrein – met uitzondering van onze BOB’ers – prima partij gaven aan onze tegenstanders. Ik begrijp inmiddels wel hoe WVF met zo’n betrekkelijk klein aantal van 180 leden zoveel euro’s aan de kantine-opbrengsten overhoudt.
  Ik miste die avond overigens wel enkele vaste leden van het WVF-team. Die zijn kennelijk nog gekker van de prestaties van PEC Zwolle dan van de kunstjes van hun teamgenoten. Want zij verkozen het kijken naar de voorspelbare 3-1 winst op Roda boven de veel opzienbarender 4-1 van hun tennismaten. Ik kan het me nauwelijks voorstellen, maar blijkbaar is het na afloop in dat voetbalstadion nog leuker. Rare lui, die Zwollenaren!
  Om kort te gaan, bij het afscheid klonk het uit aller kelen: ‘Succes en tot volgend jaar!‘ Ik verheug me op de komende sportieve confrontatie.

  Gerard Veerkamp, aanvoerder HTC.

  PS Ik miste die avond nog een persoon in het clubgebouw: Willie van F. Ik zie het portretprofiel zonder foto als reageerder geregeld op jullie website. Ik weet niet eens of Willie een man of vrouw is. Gezien de fijnzinnigheid van de korte opmerkingen vermoed ik dat het een vrouw op de achtergrond is. Maar ik heb in de kantine niet zo’n vrouw kunnen ontwaren. Mocht Willie toch een man zijn, dan kan ik me niet voorstellen dat die naam een pseudoniem is voor pakweg Willem. Die is namelijk wel altijd zeer nadrukkelijk aanwezig. En zeker niet kort van stof.

 2. Die “rare” Zwollenaren kijken naar PEC Zwolle. Linker rijtje EREDIVISIE. De Haveltenaren kijken naar v.v. Havelte. ONDERAAN 3e klasse B.

Reacties zijn gesloten.