ZTK: Zwols tennisfeestje voor alle niveaus

Een Zwols tennisfeestje van iedereen, voor iedereen. Dat zijn de Zwolse Tennis Kampioenschappen! Een toernooi van de zeven tennisclubs in Zwolle. Voor alle leeftijden (junior en senior) en alle speelniveaus. Dit jaar wordt dit toernooi voor senioren gespeeld van dinsdag 11 t/m zaterdag 15 juni en voor junioren op 5, 12 en 15 juni. Schrijf je nu in!

Tijdens het toernooi neem jij het op tegen leden van andere Zwolse tennisverenigingen. De poulewedstrijden worden op alle parken in Zwolle gespeeld. Zo kom je ook eens bij de andere clubs. Het finaleweekend vindt dit jaar plaats bij TC Ittersum in Zwolle-Zuid. Doe mee! En wie weet mag jij je dit jaar de Zwolse kampioen van jouw speelniveau noemen!

Inschrijven
Inschrijven kan via mijnknltb.toernooi.nl. Dit jaar is het aantal wedstrijddagen ingekort. Daarom kan ieder Zwols tennislid zich inschrijven voor slechts één programmaonderdeel. Ga de strijd aan in het enkeltoernooi of laat zien hoe jij en je dubbelpartner op elkaar zijn ingespeeld! Meer weten over het toernooi of de speel categorieën? Kijk dan op de website van de Zwolse Tennis Kampioenschappen. Inschrijven kan tot en met zondag 26 mei. Inschrijfgeld voor het toernooi: senioren € 10,- en  junioren € 5,-.

Finaleweekend
De Zwolse Tenniskampioenschappen worden afgesloten met een finaleweekend op het tennispark van TC Ittersum. Vrijdagavond is er vanaf 21.00 uur een feest met live-muziek voor alle deelnemers en leden van de Zwolse tennisverenigingen. Op zaterdag worden alle finales gespeeld. In de ochtend zijn er veel kinderactiviteiten en kun je meedoen aan de kampioenschappen Snelste Service van Zwolle.

Omdat zaterdag 15 juni ook de Zwolse Halve Marathon start, worden de laatste wedstrijden om 15.30 uur gespeeld. Direct na afloop vindt de prijsuitreiking plaats, naar verwachting rond 17.30 uur. Daarna zijn alle activiteiten afgelopen.