DTC toernooi gaat door

Bijna was ons DTC Westenholte open dubbeltoernooi voor de 3e keer niet (uit)gespeeld. In 2020 voortijdig afgebroken; in maart 2021 verplaatst naar november en in november bijna afgelast door de aangekondigde beperkingen voor de sport op dinsdag 2 november, die gelukkig 2 dagen later iets werden versoepeld.

Aandachtspunten tijdens het toernooi:
 
Mensen die functioneel aanwezig moeten zijn en vrijwilligers hoeven geen CTB (coronatoegangsbewijs) te tonen in binnenruimtes op verenigingen en binnensportlocaties. Denk hierbij aan leraren, coaches, onderhoudsprofessionals, competitie- en toernooileiders en andere vrijwilligers. Alle deelnemers moeten een CTB hebben om mee te kunnen doen aan ons toernooi en om gebruik te maken van clubhuis en terras. Publiek is toegestaan langs de banen zonder CTB, maar hebben die wel nodig als ze van het clubhuis en terras gebruik gaan maken.
 
De controle van de deelnemers doet de toernooiorganisatie (Technische Commissie), controle van het publiek in de kantine en op het terras wordt gedaan door de barvrijwilliger van dienst, de toernooileider (Henk) of iemand die is gedelegeerd voor deze taak.