Lidmaatschap

Aanmelden

Wat leuk dat je lid wilt worden van T.C. W.V.F.! Via onderstaande knop kun je je aanmelden. Je krijgt bericht via de mail als de aanmelding is afgerond.

Let op: Ten behoeve van je spelerspas dien je bij inschrijving één recente pasfoto’s in te leveren. Vanaf 1-1-2010 is een automatische incasso verplicht.

Het verenigingsjaar loopt van 1 januari t/m 31 december. Bij tussentijdse aanmelding wordt betaald vanaf de 1e van de maand van inschrijving. Voor het 3e lid, 4e en 5e lid binnen één gezin en studenten bestaat er een reductieregeling. Contributie wordt per jaar betaald door middel van een automatische incasso.


Klik hier voor meer informatie over de contributie.

Wijzigen of afmelden

Lidmaatschap wijzigen of afmelden? Indien je het lidmaatschap wenst te beëindigen, dien je dit schriftelijk te doen en wel vóór 1 december van het lopende jaar. Stuur een mail naar leden@tcwvf.nl met daarin je naam, bondsnummer en wijzigingen.

Nieuwe leden info

Hartelijk welkom als lid bij onze tennisvereniging.

Je aanmelding wordt verwerkt in onze administratie en de administratie van de KNLTB. De automatische incasso zal binnenkort worden uitgevoerd. Het gaat om de contributie- en inschrijfkosten. Zodra wij je officiële KNLTB ledenpas hebben ontvangen, kun je deze ophalen in ons clubhuis. In de hal vind je t.z.t. jouw nieuwe pas in de rechterlade van de toilettafel.

Ons tennispark is afgesloten met een hek, de sleutel van het toegangshek kun je bij Henk Ruiter, Walstroweg 8 afhalen. Voor de sleutel betaal je een borgsom. Dit bedrag ontvang je terug bij opzegging en inlevering van de sleutel.  De verlichting van de tennisbanen kun je in donkere tijden ontsteken in de hal van ons clubhuis, hiervoor heb je dezelfde sleutel nodig. Je wordt verzocht de verlichting te doven nadat je klaar bent met tennissen en er zich geen andere leden meer op de banen bevinden.

Indien je het lidmaatschap wenst te beëindigen, dient  je dit schriftelijk te doen en wel voor 1 december van het lopende jaar.

Afhankelijk van het type lidmaatschap kun je op ons tennispark het gehele jaar tennissen.

Gedurende het tennisseizoen zijn er wekelijks senior tossavonden tevens kennismakingsavond (dinsdag) en tossmorgens (woensdag en donderdag),  een makkelijke manier om contact te maken met andere leden en je snel thuis te voelen in onze tennisvereniging. Voor het volgen van tennislessen (aanbevolen!) kun je contact opnemen met Tennisschool Zwolle www.tennisschoolzwolle.nl, mobiel bereikbaar: 06-41786517

In ons huishoudelijk reglement staat o.a. dat alle leden verplicht zijn tot enige zelfwerkzaamheid binnen de vereniging. Deze werkzaamheid kan o.a. bestaan uit het draaien van bardiensten, het uitvoeren van (periodieke) schoonmaakwerkzaamheden, het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden of het deel uitmaken van bestuur en/of commissies. Wij maken gebruik van de e-mail mogelijkheden. Dus heb je nog geen e-mailadres opgegeven, geef deze dan zo snel mogelijk door aan mij. Je wordt dan regelmatig geïnformeerd over tennisactiviteiten van onze vereniging.

Namens het bestuur wens ik je veel plezier met tennissen bij onze vereniging.

Met vriendelijke groet,

Ledenadministratie
Marjolein van de Kamp