Nieuw: de TC WVF Zomercompetitie

Na het succes van de TC WVF Wintercompetitie met 48 deelnemers gaan we in de zomervakantie een interne Zomercompetitie aanbieden voor alle senior- en jeugdleden 15+, ochtend- en zomerleden. Je schrijft je individueel in, de TC zorgt elke vrijdagavond voor leuke partners en tegenstanders. Zomerleden hebben geen KNLTB bondsnummer en kunnen zich per mail aanmelden: tc@tcwvf.nl

Toernooibepalingen Zomercompetitie TC WVF 2019
  1. De Zomercompetitie is een clubtoernooi alleen voor leden (senioren, ochtend, jeugdleden vanaf 15 jaar en zomerleden) van TC WVF. De resultaten tellen niet mee voor de speelsterkte en er wordt gespeeld op vrijdagavonden van vrijdag 19 juli t/m vrijdag 23 augustus 2019.
  2. Inschrijving per deelnemer in de Dubbel 15+ elk geslacht. Je speelt elke speelronde met een andere partner tegen een andere tegenstander. De toernooileiding maakt partijen op basis van gelijke speelsterkte.
  3. Deelnemers moeten minimaal 2 van de 6 speelavonden beschikbaar zijn.
  4. Bij inschrijving kun je de verhinderingen doorgeven. Na de 1e speeldag kun je extra verhinderingen doorgeven aan de toernooileiding per app of mail t/m de maandag voor de speelvrijdag.
  5. Inschrijven kan via toernooi.nl of per mail tc@tcwvf.nl tot en met zondag 14 juli.
  6. Het inschrijfgeld bedraagt: deelname is gratis.
  7. Vrijdagavond 1e speelronde 3 banen 19:00 uur en 2e speelronde 3 banen 20:15 uur. Meldmoment bij de toernooileiding 15 minuten voor de geplande aanvangstijd.
  8. Elke dinsdag worden de te spelen partijen voor de eerstvolgende vrijdag gepubliceerd.

Toernooileiders: Henk Ruiter en Aartjan Bijkerk.