NJC 2017 zit erop voor TC WVF

Gemengde ervaringen van onze teams die mee hebben gedaan met de KNLTB Najaarscompetitie 2017. Positief waren de kortere reisafstanden door de steeds toenemende belangstelling in de regio voor de NJC.  Minder positief waren de spelers over de drukke tennismaanden september/oktober met de najaarscompetite en 4 leuke open toernooien in dezelfde periode. De resultaten van de vier teams van TC WVF.

Vrijdagavond  3e klasse HD 35+. Na 6 wedstrijden en 24 dubbelpartijen restte voor de 12(!) spelers van dit team een laatste plaats in de poule met 3 gewonnen en 21 verloren partijen. Berto de Graaf won 2 partijtjes en was daarmee de meest waardevolle speler.

Vrijdagavond 3e klasse DD 17+. Een keurige 2e plaats (partijsaldo 13-11) voor dit team met een goede combinatie van ervaring en jeugd. Wiepkje de Groot was belangrijk voor het team met 9 overwinningen.

Vrijdagavond 3e klasse DD 35+. ALTV Tepci uit Apeldoorn speelt nog 2 inhaalwedstrijden in november en zal 7 van de 8 dubbelpartijen moeten winnen om onze dames van de 1e plaats te verdringen. Van de 28 partijen wonnen onze dames er 21. Marjolein van de Kamp was bij 8 winstpartijen betrokken.

In de groene competitie kwam het team van TC WVF steeds beter in vorm. Op de laatste en 7e speeldag werd nipt verloren van de koploper uit Stadshagen met 4-2. De groene jeugd speelt 4 enkel- en 2 dubbelpartijen. Tamar  Ganzevles won 7 partijen.