Opgave KNLTB Voorjaarscompetitie 2021

We gaan er vanuit dat we in april en mei 2021 weer wedstrijden kunnen spelen en het clubhuis weer open is. En dan doet TC WVF zeker weer mee met de KNLTB Voorjaarscompetitie! Meer info over de speeldagen en het aanbod vind je op deze website onder “competitie”.  Leden kunnen zich individueel of als team inschrijven door een mail te sturen naar tc@tcwvf.nl uiterlijk zondag 20 december. De TC geeft vervolgens de teams op bij de KNLTB. Enkele aandachtspunten.

De vrijdagavondcompetitie wordt nog steeds populairder. Bij TC WVF kunnen  maximaal 4 teams meedoen (1,5 baan per team) en als we ook op een ander park kunnen spelen maximaal 6 teams. De KNLTB onderzoekt nog of de vrijdagavondcompetitie wordt verlengd van 7 naar 14 weken, met in de even weken de GD en de HD/DD in de oneven weken of andersom.

Op de overige dagen heeft onze vereniging voldoende ruimte voor competitieteams: dinsdagmorgen (2 teams), donderdagavond (1 team), donderdagmorgen (2 teams), zaterdag hele dag (6 teams), zondag hele dag (6 teams).