Wijzigingen Afhangbord

Tijdens de laatste ALV op woensdag 10 mei is tijdens de rondvraag o.a. gesproken over het Afhangbord, met name het op afstand reserveren van een baan met de KNLTBClubApp. Leden vertelden dat het voorkomt dat spelers standaard wekelijks een baan reserveren en soms zonder te annuleren niet op komen dagen. Met name op de drukste speeltijden 19:00 tot 21:00 uur is dat vervelend. Het bevestigen van de gereserveerde baan op het park wordt vaker niet dan wel gedaan. Er zijn wat aanloopproblemen met het bevestigen van de baan met een QR code in de KNLTBClubApp. Dit is een pilot van de KNLTB waar TC WVF aan meedoet. Bevestigen met een spelerspas kan ook. Met de mogelijkheid om 168 uur (één week) vooraf een baan te reserveren krijgen spelers een foutmelding ivm 2 actieve boekingen met als gevolg frustraties en minder speeltijd. 

Vanaf woensdag 17 mei worden enkele standaardinstellingen aangepast:

Aantal minuten dat een reservering vóór aanvangstijd, zonder consequenties, geannuleerd mag worden. Wijziging van 120 naar 240 minuten. Leden die ’s avonds tussen 19:00 – 21:00 uur willen spelen kunnen tussen 15:00 en 17:00 uur zien of er banen zijn geannuleerd.

Aantal minuten totdat een reservering op afstand gemaakt kan worden. Wijziging 60 naar 30 minuten.

Aantal uren dat vooraf gereserveerd kan worden. Wijziging van 168 naar 72 uur. Met 72 uur vooraf is er meer zekerheid dat er echt wordt gespeeld.

Aantal minuten dat er vooraf bevestigd moet worden op de kiosk, voordat reservering vervalt. Ongewijzigd 1 minuut.

Aantal minuten vanaf wanneer een boeking via de app bevestigd kan worden. Ongewijzigd 45 minuten.

Speelduur voor een spel van twee of drie  spelers (in minuten). Ongewijzigd 45 minuten.

Speelduur voor een spel van vier spelers (in minuten). Ongewijzigd 60 minuten.