Willie’s Jaaroverzicht 2017

Compact spelen. De KNLTB probeert al jaren tevergeefs het tennisspel attractiever en sneller te maken met het winnend punt na deuce en een wedstrijdtiebreak als 3e set. Zie ook Nee beweging. WiFi. Werd in maart geïnstalleerd. A-sociale media rukt op in de kantine. Wordt tijd voor een telefoonvrije zone. Pinautomaat. Ook nieuw in 2017. Het wordt steeds moeilijker om geld wit te wassen. Clubkampioenschappen. Met 102 deelnemers – enkel en dubbel – groot succes. De beste van onze club zijn DE7 en HE7! Waar waren de 3tjes, 4tjes, 5jes en 6jes? Logo. In 2017 werd het 3e clublogo ingevoerd in de bijna 40-jarige geschiedenis van TC WVF.

Logo 2017
Logo 1979

 

 

 

 

Clubkleding. Niet klassiek en stijlvol maar jeugdig en herkenbaar. Verjonging. Gemiddeld zijn de leden van TC WVF 48 jaar. 24% is zelfs 65+ Vanaf 2017 ligt het accent bij de ledenwerving op de millennials (20-40 jaar). Vervrouwing. Het bestuur bestaat inmiddels voor 2/5 uit vrouwen, de technische commissie zelfs voor 5/9. Van alle leden is 57 % geregistreerd als man en 43 % als vrouw. Geslachtsneutraal. Eén van de toiletten in ons clubgebouw is aangepast en in de nieuwe categorie 8&9 speelt iedereen door- en tegen elkaar.

Nee Beweging. Zie compact spelen. Tennispuristen die tegen alle veranderingen zijn. #Metoo. Het Bestuur heeft geen klachten van grensoverschrijdend gedrag door onze dames gekregen. Zij hebben zich voorbeeldig gedragen. Nepnieuws. Op de site van TC WVF veel nieuws en waar gebeurd. Misschien soms iets gekleurd. Padel. Een mix van tennis en squash. Kreeg onnodig veel aandacht. Wordt niet wat. Gehaktbal. De slechtste bal – niet cijferwaardig – werd op vrijdagavond 15 april aangeboden in de kantine van TC WVF. MVFP. Voorjaarscompetitie  Betsy Bonhof 8 pnt. Najaarscompetitie Wiepkje de Groot 9 pnt. MVMP. Voorjaarscompetitie Roy Vels 12 pnt. Najaarscompetitie Mike Post en Sjors Klomp 3 pnt. Algenplaag. In het najaar weer actief op onze banen. Door het eigen algenteam vakkundig bestreden met schoonmaakazijn en extra borstelen. Ook de sneeuw heeft geholpen.